Behandlinger

FILLER

Filler giver fugt og fylde samt er med til at forme og konturere ansigtet. 

Restylane er en ikke-permanent filler, som består af 98% vand og 2% hyaluron, som er et sukkerstof, der naturligt findes i huden, men som man producerer mindre af med alderen. 

Botox

Med alderen kan mimiske rynker blive permanente, hvilket kan give et træt, vredt eller bekymret udtryk. 

Ved brug af botox hindres musklerne i at trække sig sammen, hvilket medfører, at den overliggende hud forbliver glat og uden rynker. 

Botox kan også bruges som forebyggende behandling. 

skinbooster

Restylane Skinbooster er en helt unik behandling, som vi hos SILK også kalder fugtboosteren og foryngelseskuren. 

Den fylder huden øjeblikkeligt op indefra og udglatter fine rynker og linjer samtidig med, at den hydrerer huden, så den fremstår frisk, glat og elastisk. 

Hair Growth

Ved en Hair Growth behandling injiceres små doser serum, bestående af stabiliseret hyaluronsyre samt et peptidkompleks specifikt designet til at stimulerer og forny hårvækst, ind i hovedbunden. Her vil peptiderne i serummen trænge ind i cellernes kerne og binde sig til en række forskellige receptorer, som igangsætter en kædereaktion, der stimulere hårvæksten.

PERMENENT HÅRFJERNING

SHR opererer med den nyeste teknologi inden for permanent hårfjerning. Det er kun muligt at behandle hårsække, der på behandlingsdagen er i den aktive fase. For at sikre, at hårsækkende har skiftet fase, skal der gå 6-8 uger mellem hver behandling. 

Behandlingen er hurtig, skånsom og smertefri. Vi anbefaler mellem 8-10 behandlinger for at sikre at alle hårsækkene bliver ramt i deres aktive fase. 

Antallet af behandlinger afhænger af den enkelte og deres hårstruktur, hudfarve og hårfarve.

Man skal møde barberet op til behandlingerne.